Ondernemen houdt onvermijdelijk risico’s in. Daar ben je je als zelfstandige van bewust en dus zorg je dat je goed verzekerd bent. Maar welke verzekeringen heb je echt nodig of zijn zelfs verplicht? En welke móeten niet, maar raden we je toch sterk aan? Een overzicht!

Waranz Verzekeringen, een jong en dynamisch team onder leiding van zelfstandig verzekeringsagent Christophe Vandererven. Wil jij daar ook graag deel van uitmaken? Voor onze kantoren in Waregem en Deerlijk zijn wij nog op zoek naar een (commercieel) adviseur verzekeringen met veel goesting.

Veel te veel regen op korte tijd, of net lange periodes van droogte. Beide symptomen van de klimaatverandering kunnen serieuze schade berokkenen aan je eigendom. Gelukkig beschermt je brandverzekering je hiertegen! Meestal toch …

Cybercriminelen gaan alsmaar creatiever en sluwer te werk. Ook jouw onderneming - hoe klein ook - kan het slachtoffer worden van malafide onlinepraktijken. Maar we hebben ook goed nieuws: door jezelf en je medewerkers te informeren, maak je je bedrijf een stuk minder kwetsbaar. Enkele tips!

Krokusvakantie is bij veel Belgische gezinnen synoniem voor skivakantie. Bij jullie ook? En is het - door de pandemie - een tijd geleden dat je op de latten gestaan hebt? Dan heb je zeker iets aan deze tips!

Actie auto 2022

Actie auto 2022

24 januari 2022

Krijg 2 maanden GRATIS omnium voor je geëlektrificeerde wagen